Argentijnse avond bij Kerk & Buurt

Donderdag 11 oktober. Een verrassende avond in de Nassaukerk. Samen met de Bibliotheek en  Island Bookstore organiseerde Kerk & Buurt een literaire avond.

Carolijn Visser beschrijft in haar nieuwe boek ‘Argentijnse avonden’, het leven van Ida van Mastrigt. Wat een leven! Beide dames hadden plaatsgenomen op een retro bankstel uit de Kringloopwinkel. Bij het licht van een ook al niet nieuwe schemerlamp interviewde Kees de Jong, vrijwilliger bij Kerk & Buurt, Carolijn en Ida. Op de achtergrond foto’s om het verhaal te illustreren.

De circa vijftig aanwezigen, waaronder enkele schrijvers van Kantlijn, hebben genoten. Niet alleen van de verhalen, maar ook van de zelf gebakken Argentijnse koekjes en de zelf gekochte Argentijnse wijn.

Klik op onderstaande foto’s om ze te vergroten.

Foto’s genomen door  Hannis Schilperoort