Fototentoonstelling geopend

Zondag 5 mei is in de Nassaukerk een tentoonstelling geopend over Kerk & Buurt.

Ton van Rijn, fotograaf bij het Stadsarchief Amsterdam,  fotografeerde een jaar lang drie projecten van Kerk & Buurt: de Kringloopwinkel, het Ontbijt en de eettafel Filah. Het resultaat: negentig fraaie zwart-wit foto’s.

De opening was sfeervol, twee toespraakjes en een muzikaal optreden. De tentoonstelling is nog tot eind mei te zien in de Nassaukerk (op zondagen na de viering, omstreeks 11.15 uur).

Voorafgaand aan de opening was er een Kerk & Buurtviering, met als thema ‘Bevrijdt bevrijding?’

Ook daarvan hieronder enkele foto’s.