Kerk & Buurt op Facebook

Kerk & Buurt Westerpark vormt groep op FacebookKerk & Buurt Westerpark heeft een nieuwe groep aangemaakt op Facebook. Met deze groep wil Kerk & Buurt een extra uitwisselingsmogelijkheid bieden aan betrokken buurtbewoners. In de groep worden activiteiten aangekondigd, blogs gedeeld, kunnen groepsleden oproepen doen en ervaringen met de verschillende activiteiten van Kerk & Buurt delen.

Lid worden van de groep kan heel eenvoudig. Wie Kerk & Buurt intypt bij de zoekfunctie van Facebook (boven aan de pagina) krijgt de groep in het overzicht. Vervolgens hoeft u zich alleen nog aan te melden. De groep is openbaar. Iedereen is, net als bij de activiteiten van Kerk & Buurt, van harte welkom.