Kerk&Buurt in de bibliotheek

Maandag 17 september vertoonden we de film over Kern en Buurt in de bibliotheek Van Hallstraat. Ruim 30 mensen kwamen er op af. Er was een discussie na afloop met o.m. wethouder Hetty Welschen, publicist Nico de Boer en voorzitter K&B Hokon Hansen. Conclusies waren: blijf jezelf, laat je niet gek maken door de gemeente, maar de gemeente moet wel ondersteunen waar het kan. Hetty gaf aan dat ze daar ook voor open staat.

En geef jongeren de kans om zelf onder de vleugels van Kerk en Buurt een project op te zetten. Vanuit de Hogeschool gaan mensen daarover meedenken.