Kerstmarkt in de Kringloop

Zaterdag 7 december is er, van 10.00 tot 14.00 uur, een Kerstmarkt in de Kringloopwinkel van Kerk & Buurt. De markt is het startschot van de verkoop van kerstartikelen.

U bent van harte welkom voor een kopje warme chocolademelk met iets lekkers, het snuffelen tussen de kerstspullen en om alvast in de kerststemming te komen.
Heeft u nog oude (of nieuwe) kerstspullen die u niet meer gebruikt? Tot 6 december kunt u ze bij ons kwijt van dinsdag t/m zaterdag van 10.00-14.00 uur, op de Wittenkade 111 (onder de Nassaukerk).
Graag tot ziens!