Levende kerststal op de Wittenkade

Op zaterdag 22 december 2012 verschijnt tussen 16.00 en 18.00 uur een levende kerststal op de trappen van de Nassaukerk. De bezoekers van de Schakel zullen figureren als herders, wijzen uit het Oosten en Jozef en Maria. Twee ezels maken de stal compleet. Het koor “de Straatklinkers” gaat zingen.

In de kerk kunnen kinderen kaarsen versieren en hun kerstwens in de kerstboom hangen. Er is warme chocolademelk en kerstbrood. Kom langs en geniet!

Voor meer informatie bel met de kerk- en buurtwerker Zwanine Siedenburg tel.: 06-83253506.