Maria en Jozef trekken door de buurt

Zondag 22 december is het zover. Om half twaalf wordt in de Nassaukerk het ‘levende’ kerstverhaal verteld. Een heuse engel daalt neer. Van de Nassaukerk gaan we, met muziek, in optocht naar de timmermanswerkplaats en vervolgens naar de herberg Filah, Van der Hoopstraat43. In die herberg is jammer genoeg geen plaats voor Maria en Jozef, maar voor alle anderen is er een bak erwtensoep. Van Filah lopen we naar het Westerpark. Bij de levende kerststal in de Kinderboerderij eindigt de tocht.

Op diezelfde zondag start om tien uur in de Nassaukerk een bijzondere viering met muziek van Stella Matutina. Meer informatie over Kerstmis in de Nassaukerk vindt u hier.