Welkom op de website van Kerk en Buurt Westerpark!

Kerk en Buurt is een vrijwilligersorganisatie met beperkte professionele ondersteuning. Doel van Kerk en Buurt is het vergroten van de leefbaarheid en de samenhang in de buurten, met oog voor de eigenheid van bezoekers, vrijwilligers en medewerkers van de projecten. Kerk en Buurt wil een open gemeenschap zijn van gewone en buitengewone mensen, van gelovigen en ongelovigen.

Het werk van Kerk en Buurt krijgt gestalte in diverse projecten. Subsidies, giften en vrijwillige bijdragen maken al dit werk in financiële zin mogelijk.

Kerk en Buurt is ontstaan uit de Nassaukerk en de Magdalenaparochie. De Magdalenaparochie is opgegaan in de Emmausparochie. Kerk en Buurt onderhoudt een goede band met de geloofsgemeenschap van de Nassaukerk.

Met deze website hopen we iedereen te informeren over ons werk. Mocht je willen reageren, doe dat dan via onderstaand reactieformulier. Indien je vrijwilliger wilt worden, klik dan hier.

In 2012 is in opdracht van oud-vrijwilliger Rob van der Putten een film gemaakt over Kerk & Buurt door Patricia van der Does en Jeroen Baatenburg de Jong. Klik hier voor de link naar de film op YouTube: http://youtu.be/8uh2A0vqDRI.