Ricciotti spettert in de Nassaukerk

Orkest geeft 25 gratis optredens in zes dagen

Wie kent nog de lievelingsmuziek van opa en oma van vroeger? Welke grootouders weten waar hun kleinkinderen naar luisteren? Op de eerste dagen van het nieuwe jaar gaat het Ricciotti ensemble op onderzoek naar de muzieksmaak van alle loten aan de stamboom. Het veertigkoppige straatsymfonieorkest laat verschillende generaties kennismaken met elkaars voorkeuren. De jonge countertenor Oscar Verhaar gaat mee op reis om ouderen te ontroeren en jongeren te verbazen. En andersom.

Op uitnodiging van Kerk & Buurt speelt Ricciotti zondag 5 januari, vanaf 19.30 uur in de Nassaukerk, de Wittenkade 111. De toegang is gratis, na afloop gaat de pet rond.