€ 2730 voor KERK & BUURT

Begin juni hebben vrijwilligers van Kerk & Buurt Westerpark in de Staatsliedenbuurt en een deel van de Frederik Hendrikbuurt een brief verspreid. In de brief vraagt Kerk & Buurt aan bewoners het werk van Kerk & Buurt financieel te ondersteunen. De eindstand is € 2730. Meer dan honderd mensen gaven een groter of kleiner bedrag.

Het geld wordt gebruikt voor eten en drinken, huur, energie en begeleiding.

We bedanken iedereen die een bedrag, groot of klein, heeft overgemaakt. Ook als u geen brief heeft ontvangen kunt u nog steeds geld overmaken op giro 120952, ten name van Kerk en Buurt Westerpark.