Welkom op de website van Kerk & Buurt Westerpark!

Kerk & Buurt wil een open gemeenschap zijn van gewone en buitengewone mensen, van gelovigen en ongelovigen. Ons doel is het vergroten van de leefbaarheid en de samenhang tussen mensen.

We zijn een vrijwilligersorganisatie met beperkte professionele ondersteuning. We organiseren verschillende projecten. Subsidies, donaties en deelnemersbijdragen maken het werk in financiële zin mogelijk. Indien je vrijwilliger wilt worden, klik dan hier.

Kerk & Buurt is ontstaan uit de Nassaukerk en de Magdalenaparochie. We onderhouden een goede band met de Nassaukerk.

Ieder jaar maken we een Werkplan voor het komende jaar en een Terugblik op het voorbije jaar. In 2012 is in opdracht van oud-vrijwilliger Rob van der Putten een film gemaakt over Kerk & Buurt door Patricia van der Does en Jeroen Baatenburg de Jong. Klik hier voor de link naar de film op YouTube: Film K&B.

Als je wilt reageren, stuur dan een mail naar secretaris@kerkenbuurtwesterpark.nl.