Buren vertellen

‘Buren vertellen’ is een serie bijeenkomsten georganiseerd door Kerk & Buurt. Vier keer per jaar willen we een buurtbewoner aan het woord laten met een interessant verhaal. Over haar werk, zijn reizen, over de buurt. Zo heeft  Joost Vermeulen verteld over de geschiedenis van Syrië en Eric Duivenvoorden over de kraakbeweging.
Kent u een buurtbewoner met een belangwekkend verhaal, meld het dan via info@dickjansen.nl.

De toegang is € 5,- per keer. Daarvoor kunt u ook een introducé meenemen. Dus vraag één van uw buren mee naar deze interessante avonden. Meer info via info@dickjansen.nl.

Donateurs gratis toegang
Vaste donateurs van Kerk & Buurt hebben gratis toegang. Zie verder onder het kopje Giften.